OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Adidas ACE 17.1 PrimeKnit FG Fodboldstøvler

Ikke på lager
DKK 1600
Vejl. pris: 2000 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Dominer spillet på banen og bliv kontrollens enevældige maestro med Adidas ACE 17.1 PrimeKnit – den officielle Paul Pogba topmodel!

Adidas PrimeKnit-overdel tilpasser sig lynhurtigt og intelligent til din fodform, og giver dig en uvurderlig støtte og stabilitet samt en enestående komfort. Et ultratyndt lag af beskyttelsesfilm sikrer, at vand og jord holdes ude af støvlen.

PURECUT fra Adidas giver en optimal kompressionsform med en helt unik stabilitet. Du får maksimal boldkontrol og bevægelsesfrihed.

Overdelen er designet med det revolutionerende NON STOP GRIP fra Adidas, som er et tyndt lag af små knopper, der holder bolden sikkert til dine fødder under alle vejrforhold, som var den limet derpå.

Den revolutionerende SPRINTFRAME-ydersålen giver en helt optimal sikkerhed og stabilitet ved selv ekstrem høj fart.

TOTAL CONTROL-knopsystemet sikrer, at du bevæger dig med maksimal stabilitet og kontrol på alle faste underlag i selv allerhøjeste fart.

Enestående fodboldstøvle, som selveste Poul Pogba – verdens dyreste fodboldspiller – har været med til at udvikle, og selv spiller i.

Denne model er lavet en faste græsunderlag samt 3./4. generations kunststofbaner.
Produktspecifikation
Mærke
Adidas
Varenummer
14-BB4315
Køn
Mand, Dame
Farve
Core Black/Footwear White/Blue