OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Adidas Counterblast Falcon

Ikke på lager
DKK 900
Vejl. pris: 1050 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Counterblast Falcon er det seneste skud på stammen indenfor håndboldsko fra Adidas – og en revolutionerende en af slagsen!

Skoen er designet til den lette og fintestærke spillertype, som har brug for speed og hurtige bevægelser. Den flade mellemsål giver en helt unik kontakt til gulvfladen, og sikrer maksimal overførsel af energi i dine bevægelser.

Overdelen af Counterblast Falcon er fremstillet i et lækkert syntetisk materiale kombineret med et Air-Mesh, som sikrer en helt unik stabilitet, komfort og åndbarhed.

ADIPRENE®+ teknologien fra Adidas i forfoden af Counterblast Falcon giver en effektiv fremdrift, mens en indbygget indersok giver en unik stabilitet og komfort.

Hælen er også udstyret med ADIPRENE® teknologien, blot en anden version, som sikrer maksimal stødabsorbering og støtte ved løb og hop.

Mellemfoden skal selvfølgelig ikke snydes, og her er Counterblast Falcon udstyret med det revolutionære TORSION® SYSTEM, som giver skoen en optimal fleksibilitet mellem forfod og bagfod.

Ydersålen er fremstillet i et NON MARKING-gummimateriale, som giver et fantastisk greb i underlaget – og ikke smitter af på halvgulvet!

En anbefalelsesværdig håndboldsko fra Adidas til den kvalitetsbevidste håndboldspiller – du vil ikke fortryde det!
Produktspecifikation
Mærke
Adidas
Varenummer
14-AQ2334
Køn
Mand