OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Adidas Stabil Boost II W

Ikke på lager
DKK 1040
Vejl. pris: 1100 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Adidas præsenterer til sæsonen 16/17 den nye Stabil Boost II, som er en forbedret version af tidligere sæsons populære Stabil Boost – og i denne sæson i et smart design.

Boost™-teknologien fra Adidas giver en helt ekstraordinær stødabsorbering og komfort, hvor de øvrige brands har svært ved at følge med. Tusindvis af små komprimerede kapsler giver en effektiv energiudnyttelse, ved at gemme og frigive energien ved hver skridt og spring. Endless Energy – sådan siger Adidas selv om Boost™-teknologien.

Overdelen af Stabil Boost II er fremstillet i et åndbart AirMesh-materiale, som giver en helt unik luftventilation, og samtidig har en høj slidstyrke. I tåområdet er Stabil Boost II udstyret med AdiTuff™-teknologien fra Adidas, som giver maksimal beskyttelse og slidstyrke.

Under mellemfoden er placeret Adidas’ Torsion System. Dette system giver en helt unik stabilitet og bevægelighed, ved at skabe en optimal dynamik mellem for- og bagfod.

Springplate i ydersålen giver maksimal støtte og stabilitet under afsæt og landing ved høje spring. En ekstern hælkappe sørger for altid at holde foden på den korrekte position, og minimerer dermed risikoen for vrid i foden, samt skaber en helt fantastisk pasform.

Ydersålen er fremstillet med AdiWear-teknologien, som giver Stabil Boost II en helt enestående slidstyrke og greb i banen. Materialet er Non-Marking, og smitter derfor ikke af på halgulvet.

Skal du have sæsonens håndboldsko fra Adidas, er Stabil Boost II svaret!
Produktspecifikation
Mærke
Adidas
Varenummer
14-AQ4517
Køn
Dame