OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Asics Håndboldsko

Læs om Asics Håndboldsko

Asics er et verdenskendt brand, og de fleste forbinder navnet med løbesko. I 90’erne begyndte Asics at lave håndboldsko, og har siden udviklet sig til en af de største spillere på markedet for håndboldsko - og det er der god grund til!
Asics håndboldsko er kendt for deres helt unikke stødabsorbering, stabilitet og ikke mindst holdbarhed. Kvaliteten af håndboldsko fra Asics er helt unik, og er svær at leve op til for konkurrenterne. Med Asics’ egne ord, ønsker de, at give dig muligheden for at fremvise dit fulde talent og potentiale på håndboldbanen.Hvilken spillertype passer Asics håndboldsko til?


Som du kan læse mere om her, skelner vi i håndbold mellem tre forskellige spillertyper. Den hurtige/fintestærke spiller, den store/tunge spiller samt målmanden.


Asics’ helt unikke stødabsorbering og stabilitet gør, at deres håndboldsko passer rigtig godt til den tunge og store spiller, som oftest er forsvarsspillere, bagspillere og de større fysiske stregspillere. Langt de fleste håndboldsko fra Asics har en meget høj mellemsål, hvilket giver dem en helt unik stødabsorbering og stabilitet, så den tunge spiller undgår overbelastninger i knæ og fodled.Hvad er Asics GEL Cushioning System?


I langt størstedelen af Asics’ sportssko benyttes teknologien GEL Cushioning System, og den har været firmaets kerneteknologi i næsten tre årtier, siden den blev udviklet i 1986 - selvfølgelig med løbende videreudvikling. Dermed må man sige, at teknologien har bestået testen i form af tid, som et støddæmpende og komfortabelt materiale i absolut højeste kvalitet. GEL-materialet er en blød og fast gelé fordelt på små områder i mellemsålen.


GEL Cushioning System er indbygget i alle Asics’ håndboldsko, og er grunden til den helt unikke stødabsorbering og stabilitet.Hvilke typer håndboldsko laver Asics?


Asics ønsker selvfølgelig at kunne give alle håndboldspillere muligheden for at spille i et par Asics håndboldsko uanset spillertype og position på banen. Derfor har Asics udviklet to forskellige typer håndboldsko, så de både har modeller til både den hurtige og fintestærke spiller, men også den store og tunge spiller.


State of the Art Stability:


➔ Maksimal følelse af kontrol og stabilitet


➔ Maksimal beskyttelse mod stød og slag


➔ Sikkert greb i banen ved vendinger og sprint


➔ Optimal pasform


Den anden type håndboldsko kalder de “Supercharged Speed”, og er udviklet til fløjspillere og lette/hurtige stregspillere, som skal hurtigt frem og tilbage af banen hele tiden - eksempelvis ved kontraangreb. Supercharged Speed-skoene giver maksimal adræthed og hurtighed. Asics bruger selv følgende udtryk om Supercharged Speed: “All about speed”.


Supercharged Speed:


➔ Maksimal hastighed, acceleration og fleksibilitet


➔ Unikt greb i banen for hurtige retningsskift


➔ Optimal støddæmpning ved hård sprint


➔ Stor åndbarhed for kontinuerlig kølingHvem bruger Asics håndboldsko?


Asics er måske det mest populære mærke indenfor den professionelle håndboldverden. Eksempelvis spiller 10 ud af 16 danske kvindelige landsholdsspillere i Asics håndboldsko. De danske mestre på damesiden, FC Midtjylland, spiller også i Asics, mens der på herresiden blandt andet kan nævnes Hamburg SV og Montpellier - og så må vi selvfølgelig ikke glemme hele Danmarks Hans Lindberg, som i mange år har spillet i håndboldsko fra Asics.Køb Asics håndboldsko hos Sportsway


Hos Sportsway har vi stor erfaring med håndboldsko fra Asics, som er nogle af de absolut bedste håndboldsko på markedet. Vi vil til enhver tid anbefale dig, at købe et par håndboldsko fra Asics. Hos Sportsway har vi fri bytteservice, hvilket vil sige, at du vil enhver tid kan bytte til en anden model eller størrelse - så er du altid sikret de rigtige håndboldsko for dine fødder!