OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Atnu Proteinbar Brownie

Ikke på lager
DKK 18
Vejl. pris: 25 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Atnu Proteinbar med brownie-/yoghurtsmag er en hurtig og nem kilde til masser af proteiner, og kan bruges til både efter træningen, som mellemmåltid eller som en del af en kontrolleret kost.

Proteinbaren er fuld af proteiner, lav mængde fedt og smager bare utrolig godt!

Den er fremstillet på mælkeprotein, som hjælper kroppen med et utal af funktioner, lige fra kroppens indre processer til opbygning af hud, knogler og selvfølgelig muskler. Protein kan findes fra mange kilder, men mælkeprotein er den protein, hvori der findes flest essentielle aminosyrer.

Baren indeholder også en stor mængde kostfibre, som er udvundet i naturlige små mængder af honning, og virker derfor sødeligt.

Baren er dækket af et tyndt lag hvid chokolade, som er fremstillet af en meget lav mængde sukker samt olie, fedt, yoghurt- og skummetmælkspulver, sødemiddel, vand, kakao, kakaosmør og aroma.

Alt i alt en enestående proteinbar fra danske Atnu – produceret i Danmark!

Næringsindhold:
Energi: 1465 KG / 348 kcal - Kulhydrat: 21,6 g - heraf polyoler: 14 g - heraf sukkerarter: 6,2 g - heraf laktose: 1 g - Fedt: 11,2 g - heraf mættede fedtsyrer: 8,2 g - Protein: 35,6 g - Kostfibre: 16 g - Salt: 0,14 g
Pr. 100 gram
Produktspecifikation
Mærke
Atnu
Varenummer
49910135
Smag
Brownie/Yoghurt