OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Fitness

Læs om Fitness

I dag dyrker stort set alle mennesker fitness i enten højere eller mindre grad. Det gælder både børn, voksne og ældre, som nyder at forbrænde kalorier i det lokale fitnesscenter. Du kan også hoppe med på fitnessbølgen, hvis du holder af din krop og dit helbred.


Der er ingen tvivl om, at det er blevet moderne at dyrke fitness, hvilket de stigende medlemstal i de danske træningscentre er med til at bekræfte.Hvad koster fitness?


Alle kan komme i gang med at dyrke fitness uden at have sparet op i lang tid. Det er op til dig, om du vil dyrke fitness i et fitnesscenter eller hjemme hos dig selv. Hvis du foretrækker at træne i et fitnesscenter, så skal du tegne et medlemskab, hvor du bliver faktureret på månedsbasis. Det koster typisk et par hundrede kroner om måneden at være aktivt medlem.Læs om de lokale fitness- og motionscentre


Du kan med fordel læse om nogle af de lokale fitness- og motionscentre, hvis du gerne vil begynde at dyrke fitness i din dagligdag. De fleste moderne fitness- og motionscentre er aktive på de sociale medier og via firmahjemmesider, hvor du kan læse om åbningstider, priser og meget mere.


Det er meget sandsynligt, at der findes flere fitness- og motionscentre i nærheden af din bopæl, så du kan lige så godt begynde at undersøge mulighederne i dag.Byg dit eget hjemmefitness


Du kan også overveje at etablere dit eget fitnesscenter i dit hjem – et såkaldt hjemmefitness. Det kræver selvfølgelig, at du har pladsen til det og i øvrigt er villig til at investere i forskellige former for træningsudstyr.


Du kan f.eks. købe håndvægte, ankelvægte, balancebræt, massagebolde og sjippetorv til dit hjemmefitness, hvis du foretrækker at træne i hjemlige omgivelser.


Der er mange fordele ved at bygge sit eget hjemmefitness i stedet for at melde sig ind i et fitnesscenter. Du slipper for at besøge overfyldte fitnesscentre, hvor du skal kæmpe om maskinerne, hvis du vælger at bygge dit eget fitnesscenter i dit hjem. Hjemmetræning forventes at blive mere og mere udbredt i fremtiden.Der findes mange forskellige typer fitness


Der skal ikke lægges skjul på, at der findes mange forskellige typer fitness. Det er langt hen af vejen en fordel, da du kan være sikker på, at der også findes en type fitness, der passer til dit temperament. Der kommer hele tiden nye fitnessformer til, men der er selvfølgelig nogle fitnessformer, der er mere udbredte end andre. Det gælder bl.a. følgende:


➔ Styrketræning
➔ Spinning
➔ Cardio


Fitness kan dyrkes både indendørs og udendørs, afhængig af personlige præferencer og vejrforhold. De fleste typer fitness bliver dyrket indendørs.Sportsway.dk – Din online fitness shop


Sportsway.dk er din online fitness shop, som du altid skal være velkommen til at besøge, når du har brug for nyt fitness tøj, fitness sko, fitness udstyr eller træningsudstyr. Vi har det hele, så du er ikke nødsaget til at besøge flere forhandlere.


Du kan handle i vores online fitness shop døgnet rundt, hvor du kan få glæde af den simple proces – lige fra nem bestilling til sikker betaling.