OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Fodbold

Læs om Fodbold

Fodbold er uden sammenligning verdens mest populære sportsgren, og det er næppe helt tilfældigt. Fodbold er populært blandt både mænd og kvinder samt piger og drenge i en bred aldersgruppe. Du kan også komme i gang med at spille fodbold, hvis det er en sportsgren, der fanger din interesse.Fodboldens historie


Fodboldboldspillet har eksisteret i mange tusinde år – nærmere betegnet omkring fem tusinde år. Det er af logiske grunde svært at sige noget om, hvornår fodboldspillet blev opfundet, men det er ingen hemmelighed, at det har eksisteret i adskillige tusinde år.


Der er mange forskellige teorier, men det er ikke usandsynligt, at fodboldsporten blev opfundet i enten Kina, Grækenland eller England. Danmarks første fodboldkamp blev spillet d. 7. september 1879. Det var en kamp mellem Birkerød og Københavns Boldklub.Hvad koster det at spille fodbold?


Det er ganske svært at svare på, hvad det koster at spille fodbold, men du har ikke desto mindre mulighed for at regne dig frem til et svar. Du vil helt naturligt have en del startudgifter, når du skal starte til fodbold. Du kan købe det meste fodboldudstyr i vores fodboldshop. Du skal som minimum have købt følgende:


Fodboldtøj (Fodboldtrøjer, Fodboldshorts, Fodboldbukser m.v.)
Fodboldstøvler
Fodboldstrømper
Benskinner
Sportstape
Sportssåler


Foruden ovenstående skal du også betale et kontingent, som er obligatorisk, hvis du ønsker at blive en del af en klub. Du kan kontakte din lokale fodboldklub, hvis du er i tvivl om, hvor højt det årlige (eller halvårlige) kontingent er.Forskellige typer fodbold


Det kan være fristende at tro, at der kun findes én type fodbold, men det er ikke helt korrekt. Der findes nemlig forskellige typer fodbold, så du skal selvfølgelig finde den type, som du finder mest attraktivt. Den ene type udelukker dog ikke nødvendigvis den anden:


➔ Traditionel fodbold (på græs eller kunstgræs)
➔ Indendørs fodbold
➔ Futsal
➔ Streetfodbold
➔ Panna
➔ Beach soccer
➔ Fodboldgolf
➔Fodbold fitness


Det er meget sandsynligt, at der er mindst én af ovenstående typer af fodbold, der vil være interessant for dig. Selvom der findes mange forskellige typer, er der ingen tvivl om, at traditionel fodbold fortsat er mest populært – i både ind- og udland.Sportsway – Dansk internetbaseret fodboldshop


Sportsway er en dansk internetbaseret fodboldshop, hvor du kan købe alle former for tøj, sko, udstyr og tilbehør til fodbold. Det kan du med fordel benytte dig af, hvis du drømmer om at blive en dygtig fodboldspiller. Du kan handle på denne brugervenlige webshop, uanset om du er bosat i den ene eller anden landsdel.


Din foretrukne fodboldshop forhandler alt, hvad du skal bruge til fodbold, så du ikke er nødt til at besøge flere forhandlere. Vi har nøje udvalgt alle produkter, som vi har valgt at forhandle til ekstraordinære lave priser. Det er med til at sikre dig en god handel, da du ikke længere skal bruge flere penge end højst nødvendigt.


Vi ser frem til at tage hånd om din bestilling og sidder klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.