OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

G-Form Pro-S Elite Shin Guards

Ikke på lager
DKK 560
Vejl. pris: 600 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Lad os præsentere den nye og revolutionerende benskinne G-Form Pro-S Elite, som på kort tid har skabt genlyd i hele den internationale fodboldverden!

G-Form er allerede repræsenteret på over 20 fodboldlandshold i verden, så tvivl om kvaliteten og effekten kan der ikke være!

Pro-S Elite fra G-Form er den mest avancerede og bedste udgave af G-Form benskinnen. Hidtil har benskinner været en tynd og solid plade med minimal fleksibilitet. Pro-S kommer med en ekstremt beskyttende og yderst fleksibel benskinne-teknologi.

Reactive Protection Technology fra G-Form giver en lettere, tyndere og mere beskyttende overfalde end set før. Overfalden er et blødt foam-materiale, som hærdes så snart slaget rammer benskinne, og effektivt absorberer op mod 90% af slagets kraft samt samt fordeler energien over hele skinnen, så smerten minimeres – og næsten undgås!

RPT™ Impact Protection er syet ind i en kompressionsok, som effektivt holder benskinnen på plads selv under de hårdeste tacklinger og bevægelser. Kompressionssokkens materiale former sig efter benet, så skinnen føles, som en naturlig del af benet – og faktisk slet ikke mærkes! Indbygget i materialet er også et Air-Ventilation System, som effektivt sikrer den optimale åndbarhed hele vejen rundt om skinnebenet.

Derudover kan G-Form Pro-S Elite vaskes i vaskemaskine, så du altid spiller med en frisk benskinne.

Størrelsesguide:
S = 140-150 cm.
M = 150-170 cm.
L = 170-180 cm.
XL = 180-190 cm.
Kropshøjde

Produktspecifikation
Mærke
G-Form
Varenummer
9-85546244200
Køn
Mand, Dame
Materialer
82% Nylon, 18% Spandex, Foam Pad