OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

G-Form Pro-S Shin Guards - Youth

Ikke på lager
DKK 450
Vejl. pris: 500 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Så er den her endelig - den nye G-Form benskinne til børn med en revolutionerende og tidligere uset benskinne-teknologi!

Nu er det slut med den klassiske solide og tynde plade med absolut ingen fleksibilitet! G-Form Pro-S Youth giver dig en fleksibelt og yderst beskyttende benskinne.

XRD™ Technology fra G-Form giver en lettere, tyndere og mere beskyttende overfalde end set tidligere. Det giver en helt unik komfort og pasform, men så snart et slag rammer skinnen omdanner energien Foam-materialet til et hård overfalde, som effektivt fordeler energien over hele skinnen, og dermed undgår man næsten smerten. Hele 90% af slagets energi bliver absorberet af den bløde og fleksible overfalde.

Foam-ydermaterialet er syet ind i et Lycra kompressionslægbind, som øger blodgennemstrømningen i læggen, og dermed sikrer maksimal energi under hele kampen. Derudover sikrer kompressionseffekten, at G-Form Pro-S bliver på sin plads selv under de mest voldsomme bevægelser og slag.

Skinnens anatomiske design giver en helt utrolig og naturlig pasform, som gør, at man ikke mærker benskinnen – dermed kan man koncentrere sig 100% om det vigtigste, nemlig at spille fodbold!

Materialet har et indbygget Ventilation System, som sikrer den helt optimale luftventilation under hele skinnen.

Pro-S fra G-Form bruges af over 20 landholds i verden, så tvivlen kan vidst godt pakkes væk! Se evt. videoen med Pelé herunder, som viser hvor effektiv materialet er.

OBS: G-Form Pro-S Youth kan tåle at blive vasket i vaskemaskine, hvilket sikrer en ren og frisk benskinne til hver kamp!

Størrelsesguide:
S/M = 96-124 cm.
L/XL = 127-142 cm.
Kropshøjde

Produktspecifikation
Mærke
G-Form
Varenummer
9-85546291500
Køn
Barn
Materialer
82% Nylon, 18% Spandex, Foam Pad