OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Harpiksfjerner & Harpiksvask

Læs om Harpiksfjerner & Harpiksvask
Harpiks kan være yderst vanskeligt at få af tøj, bolde, hænder, gulv osv., men en god harpiksrens, -fjerner og -vask kan gøre arbejdet betydeligt lettere - faktisk til en leg! 
KAN VI HJÆLPE? 71 99 95 96 eller send en mail

Harpiks til håndbold og harpiksfjerner er to uundværlige produktgrupper, når emnet er håndbold. Harpiksfjerner bliver i daglig tale også omtalt som harpiksvask og harpiksrens, som dækker over en lang række nyttige produkter.De mest almindelige spørgsmål vedrørende fjernelse af harpiks


Der er mange tusinde danske håndboldspillere, som bruger harpiks hver eneste dag, og der opstår derfor naturligvis nogle forskellige spørgsmål. Du sidder måske også med nogle spørgsmål, som du gerne vil finde svar på. Det kunne være nogle af følgende spørgsmål:


Hvordan vaskes harpiks af tøj?
Hvordan får man harpiks af fingrene?
Hvordan fjerner man harpiks fra huden?
Hvordan fjerner man harpiks fra en håndbold


Hvad enten du skal fjerne hårpiks fra fingre, tøj, hud eller en håndbold, er der hjælp at hente. Det er ikke nok, at du kender til den rigtige fremgangsmåde, da du har også har brug for de rigtige produkter til formålet.


I dag er det ikke nødvendigt at eksperimentere med en masse forskellige kemikalier, da der allerede er opfundet produkter til at fjerne harpiks fra forskellige overflader. Du skal blot investere i harpiksfjerner, harpiksvask eller harpiksrens, hvis du nemt og hurtigt vil fjerne harpiks, efter du har været til kamp eller træning.Hvordan vaskes harpiks af tøj?


Selvom du forsøger at undgå det, kan du alligevel risikere, at der kommer harpiks på dit tøj. Du skal naturligvis ikke smide dit håndboldtøj ud, blot fordi der er opstået nogle harpikspletter. Du risikerer at gøre mere skade end gavn, hvis du bruger nogle midler, der ikke er udviklet til formålet.


Bruger du harpiksvask, så kan du fjerne harpikspletter på tøj uden at fjerne farve eller tryk. Du har rig mulighed for at forlænge levetiden af dit håndboldtøj, hvis du bruger effektive midler til at fjerne harpiks. Hvis du bruger din sunde fornuft, så sørger du også for at læse anvisningen, før du stifter bekendtskab med harpiksvask for første gang.Hvordan får man harpiks af fingrene?


Dine hænder vil hurtigt komme til at se mindre pæne ud, hvis du ikke sørger for at fjerne harpiks, når du har spillet håndbold. Harpiksrens er ideelt til at fjerne harpiks fra fingrene, fordi harpiksrens får harpiksen til at forsvinde uden at gøre skade på huden.


Du kan f.eks. bruge flydende harpiksrens til at fjerne harpiks fra hænderne. Skal du gøre det nemt for dig selv, køber du en beholder med en lille doseringstud i toppen. Således slipper du for at bruge mere harpiksfjerner end højst nødvendigt. Selvom der findes mange tips og tricks til at fjerne harpiks fra hænderne, bør du holde dig til de sikre og sunde midler.Hvordan fjerner man harpiks fra huden?


Det er mest almindeligt, at man får harpiks på hænder og fingre, men du kan i princippet også risikere at få harpiks på andre kropsdele. Du kan f.eks. være uheldig at få harpiks på arme og ben.


Du fjerner harpiks fra huden ved at bruge harpiksfjerner, som effektivt kan fjerne harpiks uden at gøre skade på huden. Det er ikke alle produkter, der tager hensyn til huden, og det er derfor ikke er underordnet, hvilken type harpiksfjerner du ender med at købe. Det er nemmest at få harpiks af huden umiddelbart efter afsluttet håndboldtræning eller håndboldkamp.Hvordan fjerner man harpiks fra en håndbold?


Det er helt naturligt, at der også vil komme harpiks på håndbolde, da håndbolde konstant vil komme i kontakt med harpiks. Skal du kunne forlænge levetiden af din håndbold, skal du fjerne harpiks efter brug. Det kan du gøre på følgende måde:


➔ Køb håndboldrens (harpiksrens)
➔ Ryst beholderen før brug
➔ Påfør gelen på håndbolden (tyndt lag)
➔ Lad gelen sidde på bolden i 2-5 timer
➔ Skyl harpiksen af med lunkent vand


Harpiksrens kan fjerne både nyt og gammelt harpiks, så det er aldrig for sent at rengøre en håndbold bold for harpiks.


Professionel harpiksfjerner og harpiksvask – Køb i dag


Sportsway forhandler nogle af markedets bedste produkter inden for harpiksvask og harpiksrens. Vi kan varmt anbefale dig at købe nogle af produkterne, hvis du ønsker at gøre din hverdag lidt nemmere. Vi sælger udelukkende effektive og skånsomme produkter, som du kan få glæde af, hvis du spiller håndbold.


SELECT er et af de mærker, vi har valgt at forhandle i vores sortiment. Såfremt du er på udkig efter harpiksrens, kan du altid kontakte os.