OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Junior Håndboldsko til Børn

Læs om Junior Håndboldsko til Børn

Sammen med gymnastik og fodbold er håndbold den mest populære sport for børn. Hver lørdag og søndag spilles der børnestævner rundt i landets sportshaller med stor opbakning fra forældre, bedsteforældre og søskende. Selv går mange af især drengespillere dog ligeså meget op i hvad de har på fødderne, end i selve spillet. Det er vigtigt med de nyeste og mest smarte håndboldsko til børn - så længe forældre ikke går på kompromis med kvaliteten!Rigtige junior håndboldsko til børn - hvornår bliver det vigtigt?


Når vi snakker håndboldsko til børn, skelner vi typisk mellem indendørssko til børn og junior håndboldsko. Mens man er barn og spiller håndbold for hyggen og det sociale med vennerne én gang om ugen og stævne hver anden weekend, er det typisk ikke nødvendigt med et par rigtige håndboldsko. Her kan man sagtens nøjes med en flad indendørssko, som også kan bruges til indendørs fodbold og idræt i skolen, eksempelvis en klassisk Nike indendørssko til børn.


Når man senere bliver junior, hvor interessen for selve håndboldspillet bliver væsentlig større og mere seriøs, skal man overveje en rigtig junior håndboldsko. Dog ikke sagt, at en junior håndboldsko ikke kan bruges til indendørs fodbold og idræt i skolen også, det kan den uden tvivl. Junior håndboldsko er en kopi af en original voksen håndboldsko blot i en mindre størrelse, men samme fokus på optimal støtte, stabilitet, støddæmpning og åndbarhed, og typisk endnu større fokus på slidstyrke, samt ofte med velcrolukning i stedet for snørebånd, for at gøre dem mere børnevenlige.


De seneste år har Hummel lavet nogle meget populære indendørssko til børn, som har været en blanding mellem en almindelig indendørssko og en junior håndboldsko.Find den rigtige størrelse junior håndboldsko til børn


Den helt store udfordring når barnet skal have nye børne håndboldsko er, at man ikke selv kan mærke om de passer. Det er kun barnet, som kan mærke det, og de har ofte ikke en kritisk nok tilgang til det, hvis de synes skoene er fede.


En godt trick er at tage indlægssålen ud af skoen, lægge den på jorden, og lade barnet stille sig på den. I bredden må sålen stort set ikke stikke ud over foden, da skoen skal sidde fast i siderne, samt at skoen nok skal give sig. I længden må sålen gerne være 0,5-1 cm. længere end foden, for at give foden plads til at voksne, men uden at skoen bliver skadelig og ubehagelig for barnet at spille i. Det vigtigste er blot, at skoen sidder godt fast om hæl og bagfoden, så må der godt være god plads til tæerne og resten af forfoden.Er der forskel på håndboldsko til piger og håndboldsko til drenge?


Andelen af unisex håndboldsko er langt større i børneafdelingen end i voksenafdelingen. De fleste håndboldsko til voksne er inddelt i enten dame håndboldsko eller herre håndboldsko, mens langt de fleste håndboldsko til børn er unisex - altså lavet til både drenge og piger.
Selvfølgelig findes der også håndboldsko til børn, som kun passer til ét køn, men i disse tilfælde er det meget tydeligt. Eksempelvis har Hummel flere gange produceret lyserøde børnehåndboldsko specielt til piger.Køb håndboldsko til børn og junior her på Sportsway


Hos Sportsway.dk har vi et stort udvalg i de bedste håndboldsko til børn og juniorhåndboldsko fra de bedste mærker, som Nike, Hummel, Asics og Puma. Vi har fri bytteservice, hvilket for dig, som kunde, betyder, at du gratis kan få skoene byttet, hvis du modtager en forkert størrelse eller hellere vil have en anden model. Du modtager din bestilling indenfor 1-2 hverdage, og vi betaler leveringen, hvis du bestiller for mere end 800 kr. Har du brug for hjælp til valget af børne håndboldsko? Så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.