OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Skole & Efterskole

Klubtøj - Klubaftale

Organisering og bestilling af beklædning til en hel skole/efterskole kan ofte være, som at finde en nål i en høstak. Men det er der gode råd for hos os - vi er eksperter i netop dette!

Hvordan kan vi hos Sportsway hjælpe jer?

➔ Minimere udgiftspost på rekvisitter til skoleidræt og -sport samt beklædning
➔ Minimere administrativt arbejde ved bestilling og genbestilling af skolebeklædning, især ved tilfælde af navn- og nummertryk

Vores team i Klub & Erhverv har over 10 års erfaring i samarbejde med skoler/efterskoler ved valg, bestilling og genbestilling af skolebeklædning samt rekvisitter. Vi sikrer jer altid den bedste kvalitet, service samt vilkår - og alt sammen til nogle af markedets bedste priser! 

Vi tilbyder alt indenfor beklædning og sportsrekvisitter til skoler/efterskoler, såsom holdsæt, årgangstrøjer, studieturstrøjer, skolebeklædning, skitøj, bolde, overtrækstrøjer mm. Brodering eller tryk på beklædning er selvfølgelig altid en mulighed hos os. Vi medsender altid et grafisk oplæg sammen med et tilbud, så der er noget mere konkret end tal at forholde sig til.

Skoleshop

I får mulighed for at få tilknyttet jeres egen skoleshop på Sportsway.dk, hvor elever, ansatte og jer selv, som skole, får mulighed for at bestille/genbestille 24/7. Vi styrer alt det administrative med logistik, betaling og levering.

Rabatordning

Som kunde hos Klub & Erhverv får I en fordelagtig rabatordning hos os, hvor elever, ansatte og familie kan opnå store rabatsatser på almindelige køb på Sportsway.dk.

Hos Sportsway Klub & Erhverv er vi af den overbevisning, at en tæt og personlig dialog er altafgørende for et samarbejde, på trods af hele processen digitaliseres. Vi arbejder hele tiden på at kunne gøre det endnu bedre overfor vores kunder, og derfor fortsætter vi altid den tætte og personlige dialog.

 

Klaus Hansen, Klub & Erhverv

Klaus Hansen
Klub & Erhverv
koh@sportsway.dk