OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Sportsklub

Klubtøj - Klubaftale

Langt de fleste sportsklubber i Danmark drives udelukkende af frivillige, og ofte er der langt flere arbejdsopgaver, end der er frivillige timer til rådighed.

Sportsway kan hjælpe jer - men hvordan?

➔ Minimere jeres udgiftspost på spillertøj og rekvisitter
➔ Minimere jeres administrative arbejde ved køb af klubtøj til medlemmerne, så I aldrig mere skal indsamle penge, navne, numre og størrelser
➔ Gøre det let og enkelt for jeres medlemmer at få fremvist og ikke mindst bestille klubtøj 24/7/365 hjemme fra sofaen med få dages levering

Vores klubteam har over 10 års erfaring i partnerskab med klubber, og kan sikre jer den bedste kvalitet, service og vilkår til markedets bedste priser. 

Klubshop

Med en klubaftale hos Sportsway, får I jeres helt egen klubshop på Sportsway.dk, hvor jeres medlemmer og jer selv, som klub, kan bestille kamptøj, træningstøj og rekvisitter hele året rundt og med få dages levering. I bestemmer selv hvilke varer, som skal være på jeres webshop. Derfra styrer vi hos Sportsway alt inden for logistik, betaling og levering, og I undgår dermed alt det administrative arbejde.

På trods af at købet af tøj og rekvisitter flyttes online, mener vi hos Sportsway, at det er vigtigt med en fortsat tæt dialog med klubben, for at sikre det bedste samarbejde fremadrettet, og for at jeres behov hele tiden er dækket.

Sponsoraftale

Vi er hos Sportsway meget interesserede i at forhandle om et sponsorat i forbindelse med en klubaftale. Om det er i form af et kontant beløb eller en større rabat er vi åbne for en dialog om, hvad der passer jer bedst.

 

Klaus Hansen, Klub & Erhverv

Klaus Hansen
Klub & Erhverv
koh@sportsway.dk