OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Virksomhed

Klubtøj - Klubaftale

Vi ved hvor stor betydning en virksomheds brand og profil har. Sportsway kan hjælpe jer med at sprede budskabet på jeres nye arbejds- og profiltøj.

Hvordan kan Sportsway hjælpe?

➔ Minimere udgiftspost på arbejds- og profiltøj
➔ Minimere administrativt arbejde i forbindelse med bestilling og genbestilling af profil- og arbejdstøj
➔ Skabe en helt unik profilbeklædning for netop jeres virksomhed

Vores Klub & Erhvervsteam har mere end 10 års erfaring i samarbejde med virksomheder om arbejds- og profiltøj, som skaber værdi for virksomheden. Vi sikrer jer den bedste service, kvalitet og vilkår - alt sammen til markedets måske bedste priser! 

Vi tilbyder al form for beklædning til virksomheder: Arbejds-, profil- og sportsbeklædning. Brodering eller påtryk af virksomhedens logo er selvfølgelig en del af pakken. Ved udsendelse af tilbud medsender vi altid et grafisk oplæg til kunden, så beklædningen kan vurderes inden bestilling.

Firmashop

Som kunde hos Klub & Erhverv, får I jeres egen firmashop på Sportsway.dk, hvor I og jeres medarbejdere har mulighed for at bestille firmabeklædning 24/7. Vi styrer alt inden for betaling, logistik og levering - dermed undgår I alt administrativt arbejde.

Rabatordning

Alle kunder hos Klub & Erhverv får altid en helt unik rabatordning med Sportsway, hvor medarbejdere og familie kan opnå fordelagtige rabatsatser på almindelige køb på vores webshop, Sportsway.dk.

Hos Sportsway mener vi, at den tætte og personlige dialog er altafgørende, selvom hele processen flyttes online. Vi arbejder altid på at kunne dække vores kunders behov endnu bedre, og bibeholder derfor en tæt og personlig dialog.

 

Klaus Hansen, Klub & Erhverv

Klaus Hansen
Klub & Erhverv
koh@sportsway.dk