OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Nike Håndboldsko

Læs om Nike Håndboldsko
 
KAN VI HJÆLPE? 71 99 95 96 eller send en mail
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Verdens største sportsbrand - det kan vi vidst hurtigt blive enige om! Alligevel har Nike holdt sig fra håndboldverdenen indtil videre, og har i stedet fokuseret på basketball og fitness, som deres primære indendørs sportsgrene. Dermed sagt, har Nike aldrig udviklet et par rigtige håndboldsko. Alligevel ser vi flere og flere danske og udenlandske håndboldspillere spille i et par indendørs sko fra Nike, selv på højeste og professionelt plan!Ingen håndboldsko fra Nike - hvad så?


Nike har aldrig fremstillet et par originale håndboldsko, og alligevel er de et af de mest populære mærker indenfor sko til håndbold - kun overgået af Adidas, Asics og Mizuno Håndboldsko!


Hvad er det så håndboldspillerne spiller i af sko fra Nike? Det er almindelig kendt, at Nike er verdens - uden sammenligning - største og bedste brand indenfor basketball og især basketball sko. Disse sko er optimeret ud fra mange af de samme parametre, som en håndboldsko ville have været. Den eneste umiddelbare forskel er, at de fleste basketballsko er meget høje, og kan ofte betegnes, som en mindre støvle. Denne funktion giver en helt unik ankelstøtte og generel stabilitet. Man ser dem oftest på fødderne af fysisk store og tunge forsvars- og bagspillere.Kan indendørssko fra Nike bruges som håndboldsko?


Hovedparten af unge drenge bruger Nike Mercurial, Hypervenom eller en helt tredje indendørssko fra Nike til indendørs fodbold og idræt i skolen. De er utrolig flade, uden nogen form for stødabsorbering, og vejer som regel ingenting.
Kan disse så bruges som håndboldsko, eller skal der investeres i et par rigtige junior håndboldsko? Hos børn og unge kan et par flade indendørs sko fra Nike sagtens bruges til både håndbold, indendørs fodbold og idræt i skolen. Børn har ikke brug for stødabsorbering i samme grad, som voksne håndboldspillere har. Det er først når man bliver teenager, og måske kommer op og spiller på højere niveau, hvor der trænes mere end de normale 1-2 gange om ugen, at vi kraftigt anbefaler at købe et par rigtige junior håndboldsko. Indtil da kan et par almindelige Nike indendørssko sagtens bruges!


Til voksne vil vi altid anbefale et par rigtige håndboldsko til voksne, uanset niveau og antal træninger, da de har brug for stødabsorbering og stabilitet i en langt højere grad.Køb dine sko til håndbold fra Nike her på Sportsway


Hos Sportsway har vi et stort udvalg i indendørssko og sko til håndbold fra amerikanske Nike - verdens største sportsbrand. Til børn og unge, som skal bruge en allround-sko til både håndbold, idræt i skolen og evt. en helt tredje indendørs sport, vil vi altid anbefale et par almindelige indendørssko fra Nike, i stedet for at både at købe almindelige indendørs sko samt et par junior håndboldsko.


Husk at du på Sportsway.dk altid har fri bytteservice, hvor du kvit og frit kan få byttet til en anden størrelse eller en helt anden model. Vi leverer på bare 1-2 hverdage, og har selvfølgelig ubegrænset returret.