OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Om Sportsway

Lager

Velkommen til Sportsway!

Sportsway er en dansk totalleverandør i sportsbranchen, hvor vi sælger til både private og erhverv - og til både fritidsmotionisten og elitesportsudøveren.

Vi leverer dog ikke kun sportsudstyr - vi leverer oplevelser, leg, underholdning, minder og drømme - 24/7/365 dage om året!

Kærligheden for sport er stor i vores team, vi lever og ånder alle for sport! Det gør, at vi kender varerne bedre end nogen andre - for vi bruger dem selv hver eneste dag.

Fysisk sportsforretning på internettet. Sådan ser vi os selv! Vi ønsker at give dig den samme oplevelse, som når du går ind i en fysisk sportsforretning, og ønsker vejledning. Ingen blinkende bannere, ingen omveje i købsprocessen og ingen hvis’er. Personlig service og brugervenlighed er vores nøgleord!

Når du går gennem vores internetforretning, bliver du mødt af en brugervenlig og simpel hjemmeside. Produkterne beskrives og vises, så du aldrig er i tvivl om noget. Du møder de samme informationer, måske endda flere, som du ville få i en fysisk sportsforretning. Du møder ingen omveje med mersalg og kundeklubber. Det hele er så simpelt, at det kan sammenlignes med at køre Dankortet igennem i den fysiske forretning!

Nike, Adidas, Puma, Hummel og alle de andre store sportsbrands er at finde på Sportsway. Vi går op i kvalitet, og vil kun have de bedste varer på hylderne! Dermed ikke sagt, at vi kun forhandler de dyre mærker. Det er vigtigt for os, at vi har noget for alle segmenter, og derfor har vi altid noget i både den dyre og den billige ende i hver varekategori - men begge dele i højeste kvalitet!

Vores priser er typisk 10-50% lavere end priserne i fysiske sportsforretninger. Det kan vi, fordi vi køber ind i større mængder - hvilket kommer dig til gode! Oplever du, at du ønsker en vare, som vi ikke har på shoppen? Tøv ikke med at kontakte os, vi kan højest sandsynligt få den hjem til dig!

Gennem vores Klub & Erhverv-afdeling sælger vi til sportsklubber, skoler, virksomheder og lignende. Vi tilbyder nogle helt unikke samarbejdsaftaler, som du kan læse meget mere om her: Sportsklub, Virksomhed, Skole & Efterskole.

Ligger du inde med ris og ros til os, hører vi meget gerne fra dig!

Med sportslig hilsen,
Team Sportsway

 

Corporate Social Responsibility
Miljøvenligpakning