OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Puma Håndboldsko

Læs om Puma Håndboldsko

Puma er et af verdens største sportsbrands, og er en af de største producenter af indendørssko og håndboldtøj. Puma producerer ikke deciderede håndboldsko, men har i stedet valgt at lave serier med allround indendørssko, som med fordel kan bruges til både håndbold, volleyball, indefodbold, badminton, skoleidræt osv. De senere år har Puma haft stor succes med deres evo-serie, hvor vi i indendørsserien kender evoSPEED og evoIMPACT.Hvilken spillertype egner Puma håndboldsko sig til?


I håndboldsporten skelner man typisk mellem tre forskellige typer af håndboldspillere. Den første er bag- og/eller forsvarsspilleren, som typisk er en fysisk tung og stor spiller. Den anden er angrebsspilleren, typisk fløj- og stregspilleren, som ikke er ret stor fysisk og er en meget let spiller - typisk meget fintestærk og hurtig på fødderne. Den sidste spillertype er målmanden.
Puma er et af de mærker indenfor sko til håndbold, som har mindst fokus på stødabsorbering - de er typisk meget lave med en lav mellemsål, hvilket giver en rigtig god og hurtig kontakt med gulvet, men også en væsentlig mindre stødabsorbering. Derfor passer Puma håndboldsko rigtig godt til den lettet og fintestærke fløj- og/eller stregspiller. Denne spiller har typisk ikke brug for ret meget stødabsorbering og stabilitet, men mere en hurtig respons og reaktion fra gulvet i løb og ved vendinger.Hvem bruger Puma Håndboldsko?


Puma er ikke et af de mest aktive brands inden for sponsorering af klubber og spillere. I den danske herreliga sponsorer de Skjern Håndbold og Skanderborg Håndbold - én gang årligt inviteres alle Skjern Håndbolds spillere til Puma, for at finde et par nye håndboldsko til den kommende sæson. I dameligaen sponsoreres Randers HK og Nykøbing Falster. Men vi må selvfølgelig ikke glemme Pumas suverænt største største samarbejdsaftale indenfor håndboldverdenen: Nemlig tøjsponsoratet med det danske håndboldforbund og de danske landshold! På landsholdet kan man følge Skjern Håndbold-spilleren Kasper Søndergaard, som trofast år efter år spiller i Puma håndboldsko.Hvilke teknologier og funktioner har Puma håndboldsko?


Følge teknologier og egenskaber er de senere år blevet brugt i Pumas håndboldsko:


Non-Marking Outsole: Ydersål i slidstærkt gummi, som har en helt optimal fleksibilitet og et helt unikt greb i banen. Gummiet har en utrolig lang holdbarhed og smitter ikke af på halgulvet. Undersiden af ydersålen er modificeret med et sildebensmønster, som giver det helt rigtige greb i banen de vigtigste steder på skoen.


Demi-Cut: Demi-cut giver en helt unik pasform og en ekstra ankelstøtte
Fused Upper Construction: En helt speciel konstruktion af overdelen, som giver en unik kombination af fleksibilitet, åndbarhed og støtte.


Faas Foam Midsole: En utrolig let mellemsål, som kombinerer stødabsorbering og stabilitet.


Fused Tongue Conal Foam Insert: Giver en øget luftventilation og komfort i håndboldskoen.


SpeedFrame: En meget minimalistisk konstruktion i håndboldskoens overdel, som giver en maksimal stabilitet i hele skoen.


External TPU Heel Support Clip: En ekstern hælkappe, som giver en helt unik stabilitet og støtte i hælområdet.


Fused Support Frame: En helt speciel struktur i forenden af skoen, for at give en maksimal støtte til forfoden.


EVA Midsole: En EVA-mellemsål med optimal komfort og stødabsorbering.


Embedded Minimalistic TPU-Shank: En minimalistisk TPU-skaft på skoen, som giver en ekstra og helt unik stabilitet.Køb dine Puma Håndboldsko på hele Danmarks håndboldshop


Sportsway - hele Danmarks håndboldshop - også indenfor Puma håndboldsko! Vi har ikke Danmarks største udvalg indenfor Puma håndboldsko, men vi har helt sikkert det bedste! Vi tilbyder altid kun de bedste produkter på markedet, for at give vores kunder så god en oplevelse, som overhovedet muligt!


Husk at vi leverer på bare 1-2 hverdage, og du har altid fri bytteservice, hvis uheldet skulle være ude, hvor du har bestilt en forkert farve eller størrelse.