OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

SELECT Ispose

Ikke på lager
DKK 12
Vejl. pris: 20 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Ispose fra SELECT til engangsbrug med helt unik køleeffekt, og er helt ideel til akutte sportsskader, men også til skader på arbejdspladsen og i hjemmet. Anbefales ved forstrækninger, skader, slag, høj temperatur og når der er brug for generel kuldepåvirkning. Reducerer smerte og hævelser, og bidrager til en kortere helingstid.

Brugsvejledning:
1. Tag fat i toppen af isposen og ryst indholdet ned i bunden.
2. Klem/bank indholdet af posen i stykker og ryst posen godt for at blande og fordele indholdet.
3. Læg herefter posen på det skadesramte område så hurtigt som muligt. Husk altid et lag af bandage eller stof mellem huden og isposen.
4. Fastgør posen med en elastisk støttebandage/-bind, eller et kompressionsbind. Lad isposen være på det skadesramte område i 30 minutter, og gentag herefter hver 2. eller 3. time alt efter behov. Denne behandling må højest vare i 2-3 døgn. Vær hele tiden opmærksom på risikoen for forfrysninger, og benyt ikke isposen om natten.
5. Erstat isposen med en ny så snart køleeffekten begynder at ophøre, for at opnå det mest optimale resultat.
6. Hav altid det skadesramte område over hjertehøjde, og forhold det i ro.

Bemærk: Posens indhold er sundhedsskadeligt at indtage. Kontakt straks læge hvis det sker. Indholdet kan være misfarvende. Kommer indholdet i kontakt med sår eller øjne, skal der skyldes grundigt med vand, og tilkald læge hvis det er nødvendigt. Isposen skal opbevares utilgængeligt for børn. Ødelæg aldrig posen og lad aldrig dens indhold løbe ud. Udsæt aldrig isposen for stoffer, som kan være brandfarlige, frysende temperatur eller ekstrem varme. Opbevares ved stuetemperatur. Må aldrig påføres hudafskrabninger eller sår. Før brug på ældre, børn eller folk med hjerte-kar-sygdomme, dårligt blodomløb, Raynaud-syndrom eller diabetes skal læge kontaktes inden brug. Hvis der opstår tvivl om behandlingen eller ved fortsættelse af symptomerne skal læge konsulteres.
Produktspecifikation
Mærke
SELECT
Varenummer
9-59083086200
Materialer
Nitrogenous Salt, Water
Farve
White/Grey/Green