OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

SELECT Kulde-/Varmepose

Ikke på lager
DKK 40
Vejl. pris: 50 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Genbrugs kulde/varme-pose fra SELECT, som kan bruges til både opvarmning og nedkøling. Gelmassen i posen giver en langvarig og optimal effekt. Kan bidrage til at reducere smerte og hævelse på skadesstedet, og kan ved brug i RICE-behandling betyde langt kortere helingstid.

Brugsvejledning ved kulde:
1. Opbevar posen i fryseren - kan bruges allerede efter 1 time i fryseren (inden første brug skal posen dog opbevares i fryseren i 24 timer.
2. Fastgør posen med et elastisk støttebind/-bandage eller et kompressionsbind. Posen må aldrig påføres direkte på huden, læg altid et lag stof eller bandage imellem. Fjern posen med det samme ved ubehag, og læg den på igen lidt efter. Reagerer det skadesramte område negativt skal du stoppe behandlingen.
3. Brug posen i ca. 20 minutter. Gentag igen efter ca. 60 minutters pause. Fortsæt behandlingen i 1-2 døgn. Vær altid opmærksom på risiko for forfrysninger.
4. Placer altid det skadesramte område over hjerteniveau og hold det i ro.
Brugsvejledning ved varme:
1. Bring 3-4 liter vand i kog, og tag det herefter af varmekilden
2. Læg posen ned i det kogende vand i ca. 2 minutter
Eller:
1. Varm posen i en microovn i ca. 30 sekunder ved 500W
3. Læg nu posen på det skadesramte område. Husk altid et tyndt stykke stof eller bandage imellem pose og hud.
4. Må aldrig anvendes indenfor de første 48 timer efter den akutte skade

Bemærk: Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet af posen er farligt at indtage. Søg straks læge, hvis det sker. Benyttes med stor forsigtighed på hoved og ansigt, på diabetikere, på børn og på personer med svag blodcirkulation.
Produktspecifikation
Mærke
SELECT
Varenummer
9-59083044200
Materialer
Glycol