OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Skechers Flex Appeal Sweet Spot - Womens

Ikke på lager
DKK 650
Vejl. pris: 750 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Skechers Flex Appeal Sweet Spot er den perfekte kombination af design og funktionalitet. Du får en fantastisk hverdags- og fritidssko, som leverer de absolut bedste betingelser for dine fødder – hele dagen lang!

Overdelen er fremstillet i et let Skech-Knit-materiale næsten uden søm. Skech-Knit er et åndbart stof designet som et net. Overdelen er udstyret med snørebånd til justering af pasform.

Den indvendige del af skoen er fremstillet i et blødt materiale, som sikrer maksimal komfort og luftventilation. Samtidig er inderdelen udstyret med en Memory Foam-indersål, som er med til at sikre den helt unikke komfort.

Mellem indersålen og ydersålen er mellemsålen placeret. Flex Sole-mellemsålen er en letvægtssål med en stødabsorberende funktion, som sikrer perfekte forhold for fodled, knæ og ryg.

Ydersålen er leddelt, så skoen sikrer en naturlig bevægelse ved gang – til gavn for hele kroppens velvære!

En anbefalelsesværdig hverdags- og fritidssko til kvinden, som ønsker maksimal komfort, og som tænker på sin krops velvære.
Produktspecifikation
Mærke
Skechers
Varenummer
42-11729BBK
Køn
Dame
Farve
BKK