OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Skechers Flex Appeal Sweet Spot - Womens

Ikke på lager
DKK 680
Vejl. pris: 750 Prisen er incl. moms og excl. fragt.
Beskrivelse
Flex Appeal Sweet Spot fra Skechers er den helt optimale kombination af funktionalitet og design. Du får en helt enestående allroundsko, som hver eneste dag giver dine fødder den absolut bedste komfort.

Overdelen er produceret i letvægtsmaterialet Skech-Knit, som yder en fantastisk komfort og luftventilation. Flade snørebånd med lidt fylde giver mulighed for perfekt pasform.

Skoens indvendige side er produceret i et blødt materiale, som i samarbejde med ydermaterialet giver dine fødder de bedste betingelser hele dagen. Indersålen er helt unik for Skechers, og er fremstillet i et Memory Foam-materiale, som giver en enestående stødabsorbering og komfort.

Under indersålen finder vi mellemsålen, som er en Flex Sole-mellemsål fra Skechers. Sålen er utrolig let, og er med til at sikre en fantastisk stødabsorbering – perfekte forhold for ryg, knæ og fodled.

Yderst finder vi ydersålen, som er lavet med leddeling, så Skechers Flex Appeal Sweet Spot altid følger fodens naturlige bevægelser, hvilket sikrer et sundt flow i gangstilen for hele kroppen.

Yderst anbefalelsesværdig allroundsko til både arbejde og fritid. Uundværdig sko for kvinden, som ønsker sin krop det absolut bedste!
Produktspecifikation
Mærke
Skechers
Varenummer
42-11729BKW
Køn
Dame
Farve
BKW