OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Snørebånd

Læs om Snørebånd
Snørebånd har det med hurtigere at blive slidt end selve skoen de er på - med et par nye snørebånd kan man ofte forlænge skoens levetid betragteligt. 
KAN VI HJÆLPE? 71 99 95 96 eller send en mail

Selvom du passer godt på dine snørebånd, skal de udskiftes på et tidspunkt. Hvis det kun er dine snørebånd, der er slidte, behøver du ikke bruge en formue på nye sko. Du kan i stedet nøjes med at købe et par nye snørebånd, hvilket giver dig mulighed for at spare mange penge.Hvor køber man snørebånd?


Sportsway er et af de steder, hvor du kan købe snørebånd i mange forskellige farver og størrelser. Vi sælger snørebånd til langt de fleste træningssko bestående af både løbesko, håndboldsko, fodboldsko og mange andre populære skotyper.


Du kan købe dine nye snørebånd på nettet, så du ikke er nødsaget til at forlade dit hjem. Vi forhandler i øvrigt kun snørebånd af højeste kvalitet fra de førende producenter, som blandt andet danske snørebånd fra SELECT.Hvordan binder man snørebånd?


Det er ikke raketvidenskab at binde snørebånd. I dag findes der mange simple videoer og illustrationer, som du kan bruge, hvis du vil lære at binde snørebånd. De fleste danskere har lært at binde snørebånd i en ung alder – typisk i alderen 5-7 år.


Hvad enten du skal lære dig selv eller en anden, hvordan man binder snørebånd på den rigtige måde, kan du søge inspiration på nettet. Det lykkes sjældent første gang, og man skal derfor være tålmodig og bevare troen på, at det nok skal lykkes.Hvordan skal snørebånd sidde?


Ligesom du kan sætte dit hår på mange forskellige måder, kan du også binde dine snørebånd på forskellige måder. Der findes ikke én rigtig måde at binde snørebånd på, men der findes nogle forskellige fremgangsmåder, som har forskellige fordele under eksempelvis sport.


Der findes en lang række internationaler teknikker – bl.a. disse:


➔ Riding Bow
➔ Zipper
➔ Double Back
➔Loop Back
➔ Hidden Knot


Bruger du en af ovenstående teknikker, vil du aldrig kunne fejle helt.Hvad er snørebånd lavet af?


Snørebånd kan være lavet af forskellige materialer, og kan variere fra producent til producent. Snørebånd er typisk lavet af polyester eller bomuld, men der kan også være anvendt andre materialer.


Vi forhandler bl.a. snørebånd, der er fremstillet af et slidstærkt bomuldsmateriale, hvor kvaliteten er i særklasse. Du kan læse alt om, hvilke materialer der er blevet anvendt, når du klikker dig ind på et produkt.Hvordan sætter man snørebånd i?


Trænger dine snørebånd til at blive udskiftet, skal du først og fremmest tage de gamle snørebånd af og kassere dem. Herefter kan du begynde at montere de nye snørebånd. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, så du så vidt muligt kan undgå at lave fejl.


Det er relativt simpelt at montere nye snørebånd, og det er derfor en opgave, som du helt sikkert også kan klare. Ved montering af nye snørebånd skal du være opmærksom på begrebet ”hulpar” (to huller over for hinanden). Er du opmærksom på det, undgår du at springe huller over.Bestil snørebånd til sport på Sportsway


Du kan bestille snørebånd og andet sportsudstyr hos din foretrukne webshop, hvis du har udset dig et par snørebånd, som du gerne vil eje. Vi dækker hele landet, så vi kan også levere snørebånd til din adresse.


Vi gør opmærksom på, at der findes snørebånd i mange forskellige længder, som tager hensyn til forskellige skotyper og skostørrelser. Vi har bl.a. valgt at forhandle flade snørebånd, som vi har erfaret er ekstra nemme at arbejde med.