OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Stopur

Læs om Stopur
Har du brug for at tage tid på noget? Et stopur kan tage tid i 1/100 sekunder, og de fleste stopure har også ur og dato. Vores stopure er i højeste kvalitet. 
KAN VI HJÆLPE? 71 99 95 96 eller send en mail

Stopuret er ikke en ny opfindelse, men det er ikke desto mindre et produkt, der i stigende grad bliver efterspurgt på det danske marked. Stopure findes i mange forskellige varianter, og kan adskille sig på en lang række faktorer. Du kan også få fingrene i et stopur, hvis du er aktiv i din hverdag, og gerne vil fastholde din høje motivation.Stopur – Få glæde af professionel tidstagning


I dag findes der en hel verden af stopure, som giver dig mulighed for at arbejde med professionel tidstagning. Det er efterhånden de færreste sportsudøvere og motionister, som ikke har valgt at investere i et stopur. Stopure bliver brugt af både professionelle og amatører i hele verden. Det er – i modsætning til brug af avancerede ure – nemt at bruge et stopur, som kan betjenes af både børn og voksne.Hvilke funktioner kan et stopur have?


Før du bruger penge på et stopur, vil du naturligvis gerne vide hvilke funktioner, du kan få glæde af. Funktionsmæssigt kan der være stor forskel på de forskellige stopure, hvilket du også vil erfare, hvis du gennemsøger markedet. De mest almindelige funktioner og detaljer fremgår af nedenstående liste:


Tidstagning – Stopuret er selvfølgelig udviklet til at blive brugt til tidstagning. Det er typisk muligt at tage tid i timer, minutter og sekunder – og ofte også hundrededelssekunder. Således kan man løfte tidstagning til et nyt og mere professionelt niveau.


Indbygget kalender – Stopure med indbyggede kalendere er ikke længere en sjældenhed. Det er meget almindeligt, at du kan følge med i både dato og tid, hvilket ligeledes er et plus.


Vandtæthed – Vandtætte stopure står i høj kurs blandt danskerne, og det er ganske velbegrundet. Vælger du at købe et vandtæt stopur, vil stopuret ikke gå i stykker i tilfælde af regnvejr eller kontakt med vand på anden vis.


Nedtællingsfunktion – Du kan også købe et stopur med nedtællingsfunktion, hvis det er en funktion, som du vil kunne få behov for. Nedtællingsfunktonen vil kunne være nyttig i mange sammenhænge, og det er derfor værd at prioritere denne funktion højt.


Justerbar snor – Stopure skiller sig ud fra traditionelle ure, fordi de er meget fleksible. Det gennemsnitlige stopur vil komme med en justerbar snor, så du kan bruge uret på håndleddet eller rundt om halsen i snor.Sportsway – Spar penge på dit nye stopur


Stopure er smarte og letanvendelige, hvilket er fordele, som du ikke må gå glip af, hvis du søger et ur til tidstagning, nedtælling m.v. Vi sælger stopure, der kan bruges til alle tænkelige sportsgrene, hvor det vil give mening at tage tid. Det er mest almindeligt at beskæftige sig med tidstagning til sportsgrene som løb og svømning.


Du kan købe et professionelt og brugervenligt stopur fra SELECT eller Aserve, hvis du vælger at handle på Sportsway. Vi kan garantere dig for, at alle vores stopure er blevet fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer.


Vi forhandler stopure til konkurrencedygtige priser, så du kan spare mange penge på dit nye stopur. Du får i øvrigt glæde af professionel kundesupport og ubegrænset bytteservice, hvis du vælger at sætte din lid til os.