OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Albuebind

Læs om Albuebind

Et albuebind vil være en stor hjælp for dig, som har ondt i din albue. Albueskader bliver mere og mere udbredte, men disse skader kan heldigvis hjælpes på vej med albuebind. Er du træt af at døje med skader og smerter i albuen, så er det nu, du skal gøre noget ved det.Albuebind afhjælper mildere og grovere albuesmerter


Albueskader er ikke noget, man bør spøge med, da det kan være en rigtig grim oplevelse for den skadede person. Vil du undgå at havne i en situation, hvor du skal gå rundt og have ondt i albuen hver dag, skal du tænke i beskyttelse og støtte allerede på et tidligt stadie.


Albuebind og albuestøtte er selvfølgelig oplagt til ovenstående formål, hvorfor dine penge vil være givet godt ud. I vores store udvalg vil du erfare, at der findes mange forskellige albuebind. I den forbindelse bør du danne dig et overblik over, hvad der adskiller de forskellige produkter.Problemer med tennisalbue, golfalbue eller musearm? – Det kan du gøre


Tennisalbue - Tennisalbue er et udbredt problem blandt tennisspillere i hele verden. Spiller du tennis, har du med al sandsynlighed erfaret, at din albue bliver presset til det yderste. Du kan ikke undgå at sætte pres på din albue, men du kan selvfølgelig støtte den med et albuebind. Tennisalbue er et problem, som omtrent halvdelen af alle tennisspilere oplever symptomer på. Tennisalbue skyldes i langt de fleste tilfælde en overbelastning af underarmen.


Golfalbue - Golfalbue minder på mange måder om tennisalbue, da disse problemer opstår, når underarmens muskler overbelastes. Der er rigtigt mange golfspillere, som oplever dette problem, så du er langt fra den eneste. Spiller du golf, og har du ondt i albuen og smerter i underarmen, er det tydelige tegn på golfalbue.


Musearm - Musearm er en tilstand, hvor underarmens muskler er blevet belastet i sådan en grad, at det har forårsaget smerter. Musearm kan opstå af flere forskellige årsager. Problemet rammer typisk kontorarbejdere, som udfører mange timers arbejde med brug af mus hver dag. Problemet kan være mere eller mindre omfattende, men et albuebind vil endnu en gang kunne gavne.Sådan fungerer albuebind


Der er ingen tvivl om, at albuebind er effektive, men hvordan fungerer de i realiteten? Det skal du selvfølgelig vide, hvis du har overvejet at købe et albuebind. Der er heldigvis intet kompliceret ved hverken brugen eller effekten af albuebind:


1. Stabiliserer og fungerer smertelindrende


2. Egnet til både træning og genoptræning (henholdsvis forebyggelse og støttende)


3. Beskytter din albue mod stød (vælg med fordel et albuebind med pude)


4. Aflastning af muskelspændinger


5. Kan nemt bruges under sportstøj og alm. tøj (sport og daglig brug)


Læser du ovenstående, vil du ikke længere stille spørgsmålstegn ved, om albuebind er pengene værd eller ej. Vi betragter det som en genial opfindelse, som vi ønsker, at du skal have glæde af i din hverdag.


Du kan købe albuebind med eller uden puder – afhængig af hvad du foretrækker. Dyrker du f.eks. håndbold, og ryger du en tur i gulvet, vil det være en stor fordel, hvis du bruger et albuebind med pude, hvor du får optimal støtte. Puderne bliver fremstillet af slidstærke og støddæmpende materialer, så du ikke risikerer at belaste dine albuer mere end højst nødvendigt.


Albuebind bruges ikke blot af håndboldspillere, men også af tennisspillere, golfspillere og mange andre sportsudøvere. Du kan også bruge albuebind i din dagligdag, hvis du oplever smerter i albue. Er dine albuer meget skrøbelige, er det særligt vigtigt, at du beskytter dem optimalt.Sportsway er din forhandler af albuebind og albuestøtte


Sportsway.dk er den ultimative forhandler, når det drejer sig om sportsbind, især albuebind og albuestøtte. Vi forhandler det hele, da vi ved, hvor hårdt det kan være at gå rundt med smerter i albuen. Udvalget er samlet på én side, da vi ønsker at gøre det hele lidt nemmere for dig.


Er du i tvivl om, hvilket albuebind du skal vælge, kan du kontakte vores kundeservice. Vi bidrager glædeligt med professionel kundeservice, så du ender med at gøre en god handel. Som udgangspunkt har vi alle albuebind på lager, hvorfor vi kan tilbyde hurtig levering til hele landet.