OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Kompressionsbind

Læs om Kompressionsbind
Kompressionsbind med kinesiologisk effekt, som effektivt øger blodgennemstrømningen i musklerne. Opnå en lettere restitution samt et øget energiniveau under aktiviteten. 
KAN VI HJÆLPE? 71 99 95 96 eller send en mail

Kompressionsbind er i årevis blevet brugt til præstationsfremning, skadesbehandling og forebyggelse af sportsskader. Det er et produkt, der kan bruges til flere forskellige formål. Skal du have glæde af et kompressionsbind, skal du være bekendt med, hvordan du bruger det korrekt, og hvad du i øvrigt skal være opmærksom på.Hvad er kompressionsbind?


Kompressionsbind – eller også kendt som kompressionsbandage bliver typisk brugt til underbenet, knæet og låret, men kan findes i varianter til stort set hele kroppen. Det er en fremragende opfindelse, som har hjulpet rigtigt mange sportsfolk verden over. Kompressionsbind kan bruges på to områder – henholdsvis under aktivitet og efter aktivitet.


Kompressionsbind har til opgave at isolere og give kompression. I grove træk er der tale om et specialudviklet bind, som sørger for et konstant og ensartet pres. Denne type bind kan bruges mange steder på kroppen, og det vil derfor være en stor fordel at have kompressionsbind med i sportstasken eller lægetasken for den sags skyld.Hvorfor kompressionsbind?


Der er rigtigt mange fordele ved kompressionsbind. Du ved i princippet aldrig, hvornår du får brug for kompressionsbind, så du kan med fordel købe et mindre lager for en sikkerheds skyld. Nedenfor bliver du introduceret for de primære grunde til at købe dette særlige produkt:


➔ Øget blodgennemstrømning - Kompressionsbind er først og fremmest med til at sikre øget blodgennemstrømning, hvilket udelukkende er en positiv ting. Det er videnskabeligt bevist, at kompression sikrer et bedre blodomløb. Det betyder i praksis, at blodet har nemmere ved at afgive ilt og næringsstoffer. Endvidere er det muligt at mindske muskeltræthed.


➔ Lettere restitution - Der er ingen sportsudøvere, som stiller spørgsmålstegn ved, om det er nødvendigt at restituere. Restitution er vigtigt, og det gælder også for dig, uanset om du dyrker fitness, fodbold, håndbold eller noget helt fjerde. Kompressionsbind kan være med til at fremme restitutionen.


➔ Øget energiniveau - Brug af kompressionsbind kan også føre til øget energiniveau. Skal du kunne præstere til træning, vil dit energiniveau netop spille en stor rolle. Har du mere energi og overskud, kan du yde mere, end du er vant til.


Reducere hævelse - Man kan bruge mange forskellige produkter, hvis man ønsker at reducere en hævelse. Det er f.eks. muligt at bruge kompressionsbind til formålet, da det bliver brugt som ekstra støtte. Du kan bruge det til støtte på håndled, knæ, ankler og meget mere.


Kinesiologisk effekt - Slutteligt er det også vigtigt at fremhæve den kinesiologiske effekt, som ligeledes er en markant fordel. Kinesiologi er en alternativ medicinsk behandlingsform, som gør det muligt at behandle ubalancer i kroppen. Det er netop derfor, at kompressionsbind bruges til behandling af sportsskader. De kinesiologiske effekter styrker svækkede muskler og bibeholder normale muskelspændinger.Hvordan virker kompressions bind? – Og hvordan bruger jeg det?


Vi har allerede været kort inde på, hvordan kompressionsbind virker, så du har fået en fornemmelse af, om det er noget for dig. Det er mest almindeligt, at kompressionsbind anvendes ved tilstande med . Kompressionsbind er lavet af særlige materialer og byder på en tæt pasform, hvilket giver den ideelle kompressionseffekt. Der findes mange forskellige typer kompressionsbind. Der findes f.eks. kompressionsbind, som bruges til at sikre optimalt pres ved brug af is- og varmeposer.


Det er ikke kompliceret at bruge kompressionsbind, hvilket du vil glæde dig over den dag, du har behov for det. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være forskel på kompressionsbind – og dermed også brugen af det:


➔ Lad ikke isen ligge direkte mod huden (bruger du kompressionsbind til at sikre kompression ved brug af is- og varmeposer, skal du være opmærksom på, at isen ikke må ligge direkte mod huden)


➔ Vær sikker på, at det sidder korrekt (skal du have glæde af kompressionsbind, er det vigtigt, at du bruger det korrekt. Sidder det skævt, eller gnaver det i huden, så bør du skride til handling, før det gør mere skade end gavn)Webshop med salg af kompressionsbind


Sportsway er en webshop med salg af sportsbind og kompressionsbind. Vi forhandler desuden kompressionsbukser, kompressionstrøjer og kompressionsærmer, som du kan købe til attraktive priser. Du kan blive meget klogere på vores produkter ved at klikke dig ind på de enkelte produkter. Du kan læse en kort produktbeskrivelse, så du har bedre forudsætninger for at træffe det rigtige valg.


Vi forhandler kompressionsbind til begge køn, og vi sørger selvfølgelig for hurtig levering til din adresse eller til et nærliggende afhentningssted.