OBS
Sportsway har desværre været nødt til at lukke for salg af varer. Er der spørgsmål til tidligere ordrer, bedes man kontakte Kundeservice på Kundeservice@sportsway.dk
  • Bedste Kundeservice
  • Bedste Anmeldelser
  • Ubegrænset Bytteservice
  • Fri Returret
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri levering ved 500 kr

Sportspleje

Læs om Sportspleje

Sportspleje er et meget bredt emne, og har flere forskellige betydninger. Overordnet set kan sportspleje dog beskrives som forebyggelse, behandling og genoptræning af skader.


Sportspleje bliver brugt i stor grad i alle sportsklubber og foreninger til både kamp og træning.Hvad findes der af sportspleje?


Køle- og varmeprodukter: Køle- og varmeprodukter bruges til at øge eller mindske blodtilførslen til et bestemt område på kroppen, lige efter akut skade eller under den efterfølgende skadesbehandling. Ved akut skade skal der hurtigst muligt kulde/is på det ramte område på kroppen. Lær mere om dette med RICE-metoden. I den efterfølgende skadesbehandling kan bruges varme til at mindske skadesperioden. Af køle- og varmeprodukter kan nævnes: Varmecreme, isposer og isspray.


Tapeprodukter: Tapeprodukter bruges ofte i forbindelse med forstuvninger eller ledbånds- og muskelproblemer. Den primære effekt er, at stimulere sansecellerne i huden, for at øge sanseinputterne, så musklerne får leddene til at reagere hurtigere. Den sekundære effekt er, at give kroppen nogle kunstige ledbånd, og overføre noget stabilitetsfunktion fra ledbånene til musklerne. Af tapeprodukter kan nævnes: Sportstape og kinosiotape.Vi har et stort udvalg i det bedste sportspleje


Sportsway.dk har vi et stort udvalg i sportspleje produkter fra de to mest kendte mærker på det danske marked, SELECT og A-serve, som er meget anerkendte producenter af sportsudstyr. Husk at du på Sportsway får gratis levering ved køb for over 800 kr., og med kun 1-2 hverdages levering.